Over mij

Mijn lieve vriendin, ondertussen mijn vrouw, en zangeres Joyce maakt mij bijna dagelijks van dichtbij mee. Wie anders dan zij kan mijn eigenaardige eigenschappen het beste omschrijven.

‘Die vriendelijke, blauwe kijkers verraden al een hoop over wie Erwin is. Zijn betrouwbare en analyserende blik weerspiegelt de manier waarop hij in het leven staat en zijn werk doet. Hij is heel betrokken bij de mensen om zich heen en zit vol ideeën. Hij vertelt me regelmatig dat hij ‘s nachts weer eens wakker wordt met een geweldig idee en dat hij die vervolgens maar gelijk op papier heeft uitgewerkt.

Erwin waarschuwt me regelmatig even wanneer hij in zijn zogenoemde ‘werkmodus’ gaat. Dan is hij even niet aanspreekbaar en krijgt dan meer gedaan dan ik in een hele week. Ik lach hem regelmatig uit als hij als een gek aan de slag gaat, maar stiekem ben ik heel trots op hem.

De manier waarop hij zijn hart durft te volgen en zich hard maakt voor de muzikanten waarmee hij samenwerkt, bewonder ik enorm. Het is puur genieten om hem bezig te zien achter zijn piano of gitaar. Dan is hij helemaal op zijn plek en kun je niet anders dan wegdromen bij die lekkere deuntjes. Op zo’n moment mag ik een stukje proeven van zijn mooie hart.

Die onthullende kracht van muziek wil hij delen met de mensen om zich heen. Daarom kan je je eigen muzikale wensen met een gerust hart aan hem toevertrouwen.’

Meet the team!

Wie we zijn

Maak kennis met de muzikanten

Vocalisten

Gineke

Zangeres

Joyce

Zangeres

Maikel

Zanger

Nathalie

Zangeres

Sanne

Zangeres

Basgitaristen

Marinus

Contrabassist

Bart

Basgitarist & contrabassist

Thijs

Basgitarist

 

Basgitarist

 

Drummers

Pim

Drummer

Eduard

Drummer

Niek

Drummer

Sjoerd

Drummer

Gitaristen

Alex

Gitarist

Simon

Gitarist

Mr. Allegaartje

Gitarist

Guido

Gitarist

Toetsenisten

Timon

Toetsenist

Gijs

Toetsenist

Yerassimo

Toetsenist

Jelle

Toetsenist

DJ’s

DJ Harmet

DJ

 

DJ Funky Machine

DJ

Meneer Heerens

DJ
 

Blazers

Joran 

Saxofonist

Geluidstechnici

Bart-Jan

Geluidstechnicus

Piet

Geluidstechnicus