Populaire pakketten

Liveband met DJ

Vanaf €1750,-

Kun je niet kiezen tussen band of DJ? Dit is de perfecte oplossing. Verwacht een avond met een opbouw om van te smullen. Band en DJ wisselen elkaar continu af. Je kunt kiezen uit een van onze DJ’s of de vinyl-draaiende DJ’s van Funky Vinyl. Stilstaan is onmogelijk.

Rock-‘n-roll-/
Pop-/Funkband

Vanaf €1350,-

Een heerlijk avondje de voetjes van de vloer op bekende covers. Wie wil dat nu niet?! Jong en oud zijn je al voorgegaan op de muziek van James Brown, Stevie Wonder, Elvis Presley en andere grote muzikale helden.

Vocal trio

vanaf €675,-

Drie stemmen gedragen door enkel een piano of gitaar. Als iets past bij een intieme achtergrondsetting, is het wel de volle sound van een driestemmig koppel. Denk Common Linnets, Johnny Cash en Koffiehuisplaylists van Spotify.

Jazzduo 

vanaf €450,-

Beloofd is beloofd: we bieden voor elk budget iets passends. Daarom zijn we blij dat we ook een duo kunnen aanbieden. Of het enkel instrumentaal is of met een vocalist, die keuze ligt volledig bij jou. Uit te breiden met contrabas of piano.

*We nemen altijd onze eigen licht- en geluidsinstallatie mee, tenzij anders afgesproken. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.