Hier staan we voor 

We vinden het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten, daarom vind je hieronder drie dingen waar je ons aan mag houden:

 

 

We luisteren naar jullie

Muziek op je bruiloft bepaalt voor een groot deel de sfeer. Geen enkele kant-en-klare playlist kan tippen aan jullie persoonlijke smaak en daarom vinden wij het belangrijk dat onze setlist aansluit bij jullie wensen. Gaan jullie tijdens de afwas los op ABBA, dan mag dat natuurlijk niet ontbreken op jullie grote dag.

 

We hebben het in de vingers

 

 

Precies de juiste sfeer creëren op ieder feestje: het is een kunst. Naast een goede muzikale invulling, wil je ook dat de opbouw en organisatie goed verlopen. Met onze ervaring op zak hoef je je hier niet (meer) druk over te maken. Wij zorgen voor een (zo goed als) vlekkeloos verloop van jullie feestje. 

 

We communiceren helder

 

 

Zoals we al zeiden: we vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten. We nemen de tijd om naar jullie te luisteren en een voorstel te doen dat bij jullie smaak en budget past. Twee weken voor jullie dag stemmen we nog een laatste keer met jullie af, zodat voor beide partijen de verwachtingen helder zijn.