FAQ

Waar kunnen we mee helpen?

Spelen jullie verzoeknummers?

Zeker, hoe leuk is het als het nummer van je openingsdans live wordt gespeeld! Wel horen we dit graag uiterlijk vier weken van tevoren. Dat geeft ons de tijd om voor te bereiden.

Hoe lang duurt de opbouw?

We nemen anderhalf uur de tijd voor opbouw en soundcheck. We houden zoveel mogelijk rekening met aanwezige gasten.

Hoe zorgen jullie dat de muziek echt bij ons past?

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, daarom leggen we het je graag uit in deze video:

 

Wat gebeurt er in de pauzes?

We spelen tijdens een feestavond vaak meerdere sets van ongeveer drie kwartier. Tussen de sets in zullen wij muziek aanzetten, maar deze momenten zijn ook heel geschikt voor stukjes. De hele avond door dansen? Boek de cobminatie Band en DJ en de voetjes kunnen non-stop van de vloer!

Wat gebeurt er na het tekenen van de offerte?

We gaan aan de slag met het samenstellen van de setlist. Is er een nummer dat ├ęcht niet mag ontbreken? Dit kun je tot vier weken voor jullie grote dag aan ons laten weten. Ongeveer twee weken van tevoren benadert de contactpersoon van de band jullie, om alles nog eens door te spreken. En dan: op naar jullie liefdesfeest!

Kan ik gebruik maken van de geluidsinstallatie gedurende de stukjes?

Je kan zeker gebruik maken van de geluidsinstallatie tijdens stukjes en speeches. Het is wel prettig als de ceremoniemeester van tevoren duidelijkheid geeft over het verloop van de avond.

Van welke installatie wordt gebruik gemaakt?

Er wordt gebruik gemaakt van een LD Systems Maui 28 speakerset. Deze speakers volstaan voor een ruimte tot 250 mensen. Voor grotere optredens wordt er een installatie met meer vermogen gehuurd. Er wordt gebruik gemaakt van een digitale mixer.

Hoe verloopt de betaling?

Enkele dagen na de bruiloft wordt de factuur gestuurd. De betalingstermijn hiervan is 14 dagen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de factuur vooraf te betalen als dat wenselijk is. De betaling gaat via overboeking via je eigen bank of met behulp van Paypal.

Wat gebeurt er in geval van ziekte?

In geval van ziekte zal de zieke worden vervangen door een vergelijkbare muzikant. Omdat we een collectief zijn kunnen we de kwaliteit van een vervanger altijd waarborgen.

Kan ik zelf muzikanten aandragen?

In principe spelen we met onze eigen muzikanten, maar in goed overleg is het mogelijk om een dierbare mee te laten spelen of zingen.

Houden jullie in je repertoire rekening met geloofsovertuiging?

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt altijd gevraagd naar geloofsovertuiging van de opdrachtgever zelf of de achterban. Vanuit onze eigen achtergrond zijn we bekend met de eventuele gevoeligheden die dit met zich mee kan brengen. We zijn gewend om hier op een respectvolle manier mee om te gaan.

Zijn jullie te boeken voor alle onderdelen van de dag?

Het is mogelijk om ons voor zowel de ceremonie, als de kerkdienst, als voor het feest te boeken. Hierbij is wel rekening te houden met op- en afbouwtijd.